BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

NEWS URZICENI 2

Search
Go to content

Main menu

Page 1

    POLITICA DE GASCÃ

    Se spune că, în esență, clasa politică este, de fapt, copia fidelă a poporului pe care-l reprezintă. Trebuie să ne asumăm această responsabilitate, iar dacă nu ne convine să fim mai atenți atunci când punem ștampila pe toți nemernicii. Deocamdată, ceea ce avem acum, în zona politică, este o catastrofă națională. Nicicând nu a fost mai evident faptul că niște oameni aflați, teoretic, în slujba noastră, și-au dat mâna în a-și conserva privilegiile și a-și ascunde fărădelegile. O gașcă sinistră a pus mâna pe viitorul nostru. Vă mai îndoiți de asta? Începutul anului ne-a arătat că nu se vor opri din atentatul la democrația noastră fragilă. Poate nu le-a mers prima dată, când, ca niște hoți la drumul mare, au încercat să-și scape penalii de pușcărie. Să nu credeți că vor renunța. Nu atâta timp cât baroni precum Nicușor Constantinescu, Radu Mazăre, Oprișan și alții ca ei se vor simți amenințați. Vă amintiți cu cât dispreț față de lege s-a manifestat Nicușor Constantinescu? Nu numai că nu s-a prezentat la audieri, dar s-a arătat contrariat că, deși PSD-ul deține puterea, procurorii aștia de la DNA încă mai mișcă în front. Poliție politică, procurorii lui Băsescu, nenorociții, auzi, să deranjeze ei  ditamai politicianul cu mii de voturi în spate! Cam aceasta e retorica deșănțată pe care o propagă în spațiul public, oamenii aceștia, care se cred deasupra tuturor. Nu vor să fie cercetați, nu vor să dea nimănui socoteală, nu vor să fie deranjați de niște amărâți de procurori. Înțelegeți acum de unde disperarea care i-a cuprins? De ce folosesc  orice mizerie pentru a arunca vina în spatele altora. Pentru că ei sunt fără vina, atâta timp cât oamenii i-au ales. Iată cum, până la urma, electoratul este de vină pentru fărădelegile lor. Nu e responsabilitatea lor, așa au vrut alegătorii. Alegătorii sunt de vină! În numele lor putem să și ucidem, că doar ne-au ales pentru 4 ani să facem ce vrem. Iar ei fac ce vor! În disprețul tuturor.
     O să vedeți noi asalturi la independența justiției. Să nu credeți că se vor potoli. Uitați-vă la Antena 3 și la ce se întâmplă acolo, ce isterie i-a cuprins doar pentru că a început numărătoarea inversă pentru Voiculescu. Cei care nu s-au convins încă de faptul că televiziunea lui Felix este doar un instrument de propagandă, de șantaj și de deversat mizerii se vor convinge în curând. Sper însă să nu fie prea târziu.Nu cred că poate arăta cineva un lucru bun, făcut de gașca aceasta politică, în beneficiul oamenilor. Au fost prea ocupați să se apere între ei. Pentru a scăpa vor fi  în stare de orice și din păcate sunt prea puțini cei care li se împotrivesc.
     Mediocritatea acestor indivizi, lipsa lor de verticalitate, lipsa de viziune, lipsa patriotismului, lipsa de umor, lipsa unei minime curiozităti intelectuale, lipsa de maniere și bun simt, lipsa unui bagaj cultural rezonabil, lipsa de respect, lipsa de carisma, lipsa de umanitate, lipsa de înțelegere și compasiune, lipsa de vointa și de credință, lipsa sentimentului ca sunt muritori sunt atât de evidente încât nu mai putem sta nepăsători. Dacă ignorăm ce ni se întâmplă vom intra în cea mai nefastă perioadă a istoriei noastre postdecembriste și teamă îmi e că nu vom mai ieși curând de acolo.

SURSA: GAZETA DE URZICENI, NR.70 din 24 IANUARIE 2014

 
 
Back to content | Back to main menu